Webinar ini secara PERCUMA sahaja

Biasa tak kita lihat ayat di bawah?

Surah Al-An'am : 143 &144

Surah Yunus & Al-An'am : 59

Surah Yunus : 51 & 91

Tahukah anda 3 ayat di atas boleh dalam 2 wajah?

Sebenarnya, ada lagi beberapa perkara yang perlu difahami.

Antaranya, penamaan hukum dan bagaimana ia berlaku.

Dan bagaimana sebenarnya boleh berlaku 2 wajah dalam bacaan tersebut.

Kami nak ajak anda bersama kami dalam Webinar : Apa Itu Mad Farqi bersama Ustaz Abdul Hadi.

USTAZ ABDUL HADI TAJUL

Pendidikan awal di Sekolah Rendah Kebangsaan Perpaduan, kemudian peringkat menengah di Sekolah Menengah Agama Madrasah Idirisiah dan menyambung pengajian tinggi di Universiti Sultan Azlan Shah dalam bidang syariah (pengajian islam) . Seterusnya beliau meneruskan pengajian Bahasa Arab di Pusat Pengajian “Markaz Lughat” Kaherah Mesir .

Kini beliau berkhidmat di Easy Ngaji Ipoh sebagai Eksekutif Akademik dan Ketua bagi kesemua Tenaga Pengajar di sini. Sepanjang perkhidmatan beliau di sini, beliau telah mengikuti Kursus Hafazan Neurofisiologi dan Kursus Asas Tajwid.

Beliau mendapat pengiktirafan Sijil Perguruan Al-Quran dalam bidang Ulum Quran, Qiraat, Tarannum, Dabtul Quran dan Rasm Uthmani, dan Ilmu Tajwid.

Beliau turut memiliki Sanad Al-Quran 30 juzuk daripada Sheikh Hassan Rejab, Egypt Mesir dalam Riwayat “HAFS AN ‘ASIM” dalam Thoriq Shatibiyyah.

Sejak tahun 2019, beliau telah mengendalikan beberapa program dan seminar yang melibatkan ribuan peserta dan pelajar. Antaranya Seminar Easy Tajwid, Seminar Fatihan Pro, Seminar Makhraj Huruf, Seminar Sifat Huruf dan Kelas Intensif Tajwid Online. 

Apa kata mereka yang sudah bersama kami?