SAYA NAK TUNJUKKAN MACAM MANA FAHAMI DAN KUASAI BACAAN DENGUNG DALAM AL-QURAN

Sekarang, anda dah tak perlu pening lagi untuk bacaan dengung

Kami bawakan khas untuk anda

Webinar ini bernilai

RM99

Tetapi kami nak berikan kepada anda PERCUMA sahaja

APA YANG ADA DALAM WEBINAR KALI INI?

WEBINAR INI SIARAN LANGSUNG SAHAJA

TIADA RAKAMAN DIBERIKAN

USTAZ ABDUL HADI TAJUL

Pendidikan awal di Sekolah Rendah Kebangsaan Perpaduan, kemudian peringkat menengah di Sekolah Menengah Agama Madrasah Idirisiah dan menyambung pengajian tinggi di Universiti Sultan Azlan Shah dalam bidang syariah (pengajian islam) . Seterusnya beliau meneruskan pengajian Bahasa Arab di Pusat Pengajian “Markaz Lughat” Kaherah Mesir .

Kini beliau berkhidmat di Easy Ngaji Ipoh sebagai Eksekutif Akademik dan Ketua bagi kesemua Tenaga Pengajar di sini. Sepanjang perkhidmatan beliau di sini, beliau telah mengikuti Kursus Hafazan Neurofisiologi dan Kursus Asas Tajwid.

Beliau mendapat pengiktirafan Sijil Perguruan Al-Quran dalam bidang Ulum Quran, Qiraat, Tarannum, Dabtul Quran dan Rasm Uthmani, dan Ilmu Tajwid.

Beliau turut memiliki Sanad Al-Quran 30 juzuk daripada Sheikh Hassan Rejab, Egypt Mesir dalam Riwayat “HAFS AN ‘ASIM” dalam Thoriq Shatibiyyah.

Sejak tahun 2019, beliau telah mengendalikan beberapa program dan seminar yang melibatkan ribuan peserta dan pelajar. Antaranya Seminar Easy Tajwid, Seminar Fatihan Pro, Seminar Makhraj Huruf, Seminar Sifat Huruf , Kelas Intensif Tajwid Online, Advance My Tajwid Online dan Mastery Makhraj & Sifat Huruf. 

Mudah sahaja. Klik button di bawah dan join group whatsapp

Terhad kepada 500 orang sahaja.