Penerangan yang diberikan melebihi apa yang diharapkan. Tenaga pengajar & team yang sangat prihatin, mudah faham & cepat respon. Terbaik.
RADZIAH SELAMAT
alumni masterclass 1.0

Masterclass merupakan satu program yang memberikan sesi pembelajaran melalui kelas & seminar secara berterusan selama 7 bulan pada secara konsisten dalam membantu anda walau di mana pun anda berada.

Program ini menawarkan kelas & seminar yang akan melengkapi perjalanan seorang pelajar menuju matlamat utama iaitu "Pandai Baca Al-Quran. Di bawah program ini, peserta akan mendapat akses selama 7 bulan beserta video rakaman bagi kesemua kelas & seminar.

Mengaji Sampai Jadi

Ustaz Hadi membimbing dengan baik dan mudah faham. Rasa lega sekarang dah faham bab-bab tajwid dengan baik.
ASMAH AHMAD
alumni masterclass 1.0

Pembelajaran yang lebih sistematik

Setiap pelajar mempunyai fasa yang tersendiri. Setiap pelajar akan melalui fasa-fasa yang tertentu dalam mempelajari Al-Quran. Di Masterclass, kami telah menyusun atur perjalanan pelajar agar mengikuti pembelajaran yang sistematik sesuai dengan tahap masing-masing dalam menjadikan bacaan Al-Quran mereka lebih baik.

Circle Yang Supportive

Apabila belajar Al-Quran pasti sukar untuk berjumpa rakan atau sahabat yang sama impiannya bersama kita. Ini hakikat yang sentiasa membelenggu ramai pelajar kami. Ramai pelajar kebiasaanya segan dengan ahli keluarga & sahabat karib sendiri.

Masterclass mengambil inisiatif untuk mengumpulkan pelajar daripada pelbagai latar belakang “Nak Pandai Baca Quran” dalam satu kumpula. Di sini mereka boleh bertanya, bertukar pendapat dan buah fikiran di samping bersaing dalam persekitaran yang sihat. Let Our Circle Increases In Size & Value.

Pemantauan dan Bimbingan Berterusan Selama 7 Bulan

Ini merupakan bahagian paling mahal dalam Masterclass. “Support” selama 7 bulan sebenarnya lebih daripada cukup untuk kami di Easy Ngaji pantau dan lihat perubahan bagi setiap pelajar di dalam Masterclass pada tahap bacaan masing-masing. Masterclass akan penuh dengan pengisian yang akan melancarkan proses pembelajaran berterusan tanpa ketinggalan.

Ini luahan hati mereka yang menyertai Masterclass sebelum ini

Apa yang anda bakal dapat dalam pakej ini?

Apa bonus yang bakal anda terima?

Ini semua anda akan dapat sekiranya anda mendaftar di dalam waiting list. Pendaftaran akan dibuka 5 Julai 2021.​

Ada 2 pakej yang anda boleh pilih

Bayaran Bulanan
MOST POPULAR

PENDAFTARAN

HARGA NORMAL

RM299

HARGA SPECIAL

RM99

YURAN BULANAN

HARGA NORMAL

RM170

HARGA SPECIAL

RM150

Bayaran PENUH
BEST VALUE

HARGA NORMAL

RM999

HARGA SPECIAL

RM939

HADIAH KHAS UNTUK YANG BUAT BAYARAN PENUH
Sertai Group Kami untuk info lanjut bagi pendaftaran bermula 5 Julai ini
Atau daftarkan nama anda di dalam waiting list
Jika anda mempunyai soalan, hubungi team kami untuk bantuan
Jika anda mempunyai soalan, hubungi team kami untuk bantuan

SOALAN LAZIM

Kami menjawab oersoalan anda di sini

Pendaftaran Masterclass ini akan dibuka pada 5 Julai 2021 sehingga 11 Julai 2021 sahaja.

Pendaftaran Masterclass yang baru akan dibuka semula pada Januari 2022

Jika anda baru nak belajar asas tajwid, Masterclass ini adalah yang terbaik. Apa yang penting adalah anda boleh berikan komitmen pada 7 kelas setiap bulan dan beberapa sesi seminar yang dianjurkan

KITO adalah 26 sesi kelas mempelajari Asas Tajwid. Manakala Masterclass pula adalah pakej penuh gabungan KITO dan Koleksi Seminar. Di samping itu disertakan juga Bimbingan Penuh selama 7 bulan oleh guru kami dan Ustaz Abdul Hadi.

Dengan pakej plengkap yang kami sediakan, anda akan mendapat rakaman 1 atau 2 hari selepas sesi kelas atau seminar berlangsung. Di situ, anda akan boleh menonton rakaman sesi kelas atau seminar yang terlepas. Dan specialnya, anda boleh bertanya soalan terus pada Ustaz Abdul Hadi di dalam Group Support Masterclass 

Tidak perlu. Untuk Bayaran Penuh, yuran pendaftaran telah dimasukkan sekali di dalam pakej dan diskaun juga telah diberikan. Anda tidak perlu buat sebarang pembayaran tambahan lagi sehingga tamat sesi KITO

Untuk pakej bulanan pula, anda hanya perlu buat bayaran pendaftaran pada bulan Julai 2021. Dan seterusnya anda hanya perlu buat bayaran bulanan bermula Ogos 2021 sehingga Januari 2022

Kami di Easy Ngaji tidak meletakkan sebarang kontrak dan anda tidak terikat dengan mana-mana peraturan untuk menghabiskan pengajian. Jika anda berhenti, kami akan memberikan rakaman sehingga sesi terakhir anda ikuti dan anda akan dikeluarkan dari Group Support.