ANDA MASIH BELUM BOLEH BACA AL-QURAN DENGAN BAIK LAGI?

MARI KAMI BANTU ANDA

Telah lebih 1000 orang pelajar yang telah berjaya bersama kami belajar membaca Al-Quran sehingga pandai dengan mudah

SIAPA SAYA?

USTAZ ABDUL HADI TAJUL

Pendidikan awal di Sekolah Rendah Kebangsaan Perpaduan, kemudian peringkat menengah di Sekolah Menengah Agama Madrasah Idirisiah dan menyambung pengajian tinggi di Universiti Sultan Azlan Shah dalam bidang syariah (pengajian islam) . Seterusnya beliau meneruskan pengajian Bahasa Arab di Pusat Pengajian “Markaz Lughat” Kaherah Mesir .

Kini beliau berkhidmat di Easy Ngaji Ipoh sebagai Eksekutif Akademik dan Ketua bagi kesemua Tenaga Pengajar di sini. Sepanjang perkhidmatan beliau di sini, beliau telah mengikuti Kursus Hafazan Neurofisiologi dan Kursus Asas Tajwid.

Beliau mendapat pengiktirafan Sijil Perguruan Al-Quran dalam bidang Ulum Quran, Qiraat, Tarannum, Dabtul Quran dan Rasm Uthmani, dan Ilmu Tajwid.

Beliau turut memiliki Sanad Al-Quran 30 juzuk daripada Sheikh Hassan Rejab, Egypt Mesir dalam Riwayat “HAFS AN ‘ASIM” dalam Thoriq Shatibiyyah.

Kami nak berikan kelas secara PERCUMA sahaja untuk bantu anda belajar Al-Quran secara mudah & santai

Anda berpeluang ikuti kelas Sharing Tajwid pada setiap minggu iaitu hari Isnin, Rabu, Khamis & Jumaat pada jam 8.30 pagi.

Anda berpeluang menonton koleksi petikan video yang lebih pendek dan ringkas. Lebih mudah untuk fahami mengikut tajuk tertentu.

Anda berpeluang bersama kami di dalam Group Telegram Abdul Hadi Easy Ngaji. Di sini ada sharing dan info-info yang lebih menarik.

Anda berpeluang bersama kami di dalam Group Telegram Abdul Hadi Easy Ngaji. Di sini ada sharing dan info-info yang lebih menarik.

JANGAN TUNGGU LAGI. SEMUANYA PERCUMA SAHAJA.

MUDAH SAHAJA. KLIK SAHAJA BUTTON DI BAWAH