Kami hanya perlukan 36 Jam sahaja untuk kami bimbing anda lancar baca Al-Quran

Buat Pertama Kalinya Kami Bawakan Khas Untuk Anda

Anda pernah tak ada impian untuk lancar baca Al-Quran dan mampu baca sendiri dengan yakin di rumah?

Tapi anda mempunyai masalah di bawah?

Nak tak kami bantu anda selesaikan semua masalah di atas?

Ini hasil mereka yang sudah bersama kami

Puan Normah

Puan Noraini Darus

Tuan Fawwaz

Puan Noraini Azah

Kelas Intensif Tajwid Online Batch 2 ini akan bermula 19 Januari 2021

Kelas Intensif Tajwid Online ini kami lancarkan untuk bantu tuan puan dalam baiki dan lancarkan bacaan Al-Quran.

Dengan izin Allah, ini adalah salah satu alternatif yang kami wujudkan untuk bantu lebih ramai lagi boleh membaca Al-Quran. Kami berharap dengan Kelas Intensif Tajwid Online ini dapat membantu bukan sahaja tuan puan tetapi tuan puan mampu untuk bawa suasana Al-Quran di dalam keluarga. Besar manfaatnya nanti.

Kelas Intensif Tajwid Online ini kami lancarkan untuk bantu tuan puan dalam baiki dan lancarkan bacaan Al-Quran.

Dengan izin Allah, ini adalah salah satu alternatif yang kami wujudkan untuk bantu lebih ramai lagi boleh membaca Al-Quran. Kami berharap dengan Kelas Intensif Tajwid Online ini dapat membantu bukan sahaja tuan puan tetapi tuan puan mampu untuk bawa suasana Al-Quran di dalam keluarga. Besar manfaatnya nanti.

Terdapat 8 Modul yang akan dikupas sepanjang kelas ini

Kenapa mesti ikuti kelas ini?

01 Pembelajaran secara step by step

Kelas Intensif Tajwid Online ini disusun secara sistematik di dalam 8 modul yang terbukti berkesan. Modul ini telah berjaya membantu lebih 1000 orang pelajar kami dalam melancarkan bacaan Al-Quran.

02 Cara yang lebih mudah & ringkas

Pembelajaran secara mudah & ringkas. Melalui setiap sesi, kami akan fokuskan pada satu tajuk sahaja agar anda fokus dan mudah faham.

03 Belajar secara online

Anda tak perlu lagi risau untuk keluar rumah, tak ada orang teman dan sebagainya. Kini, anda hanya perlukan Internet dan Smartphone/Laptop. Kami akan hadir ke rumah anda (melalui alam maya).

04 Anda boleh bertanya soalan bila-bila sahaja

Dengan konsep Kelas Intensif ini, anda boleh bertanya soalan bila-bila masa sahaja sepanjang sesi berjalan. Anda akan dibimbing satu per satu. Group Support Whatsapp akan disediakan untuk mudahkan lagi Q&A.

05 Modul akan disediakan

Kami akan pastikan anda tidak hanya ikuti kelas tanpa sebarang nota. Kami akan bekalkan kepada anda modul yang lengkap dengan nota untuk bantu anda lagi mudah faham.

Apa yang nak belajar dah tahu. Macam mana pula kelas dijalankan?

Sekejap, ada lagi yang kami nak berikan pada anda!!

Sepanjang 24 sesi ini anda akan dapat sokongan dari Team Easy Ngaji. Anda boleh tanya soalan & dapatkan info sepanjang tempoh pembelajaran.

Jangan risauu~ Anda juga akan dapat rakaman setiap sesi kelas yang berlangsung. Rakaman ini kekal dengan anda. Tidak akan dipadamkan dan tiada had masa. Anda boleh ulang kaji bila-bila masa sahaja.

Selain kelas, kami sediakan khas untuk anda video rahsia di sebalik simbol dan tanda dalam Al-Quran. Ini merupakan formula mudah dalam pelajari tajwid. Video selama 12 jam ini disediakan khas untuk anda sebagai persediaan ikuti Kelas Intensif ini.

SIAPA YANG PATUT SERTAI KELAS INI??

Bagaimana pula dengan perjalanan kelas? Ini adalah tarikh-tarikh kelas akan berlangsung

USTAZ ABDUL HADI TAJUL

Pendidikan awal di Sekolah Rendah Kebangsaan Perpaduan, kemudian peringkat menengah di Sekolah Menengah Agama Madrasah Idirisiah dan menyambung pengajian tinggi di Universiti Sultan Azlan Shah dalam bidang syariah (pengajian islam) . Seterusnya beliau meneruskan pengajian Bahasa Arab di Pusat Pengajian “Markaz Lughat” Kaherah Mesir .

Kini beliau berkhidmat di Easy Ngaji Ipoh sebagai Eksekutif Akademik dan Ketua bagi kesemua Tenaga Pengajar di sini. Sepanjang perkhidmatan beliau di sini, beliau telah mengikuti Kursus Hafazan Neurofisiologi dan Kursus Asas Tajwid.

Beliau mendapat pengiktirafan Sijil Perguruan Al-Quran dalam bidang Ulum Quran, Qiraat, Tarannum, Dabtul Quran dan Rasm Uthmani, dan Ilmu Tajwid.

Beliau turut memiliki Sanad Al-Quran 30 juzuk daripada Sheikh Hassan Rejab, Egypt Mesir dalam Riwayat “HAFS AN ‘ASIM” dalam Thoriq Shatibiyyah.

Jadi. Macam mana nak daftar untuk kelas ini?

Kelas Intensif Tajwid Online ini akan bantu anda baiki dan lancarkan bacaan Al-Quran anda.

Dan modul bagi kelas ini juga telah berjaya membantu lebih dari 1000 orang pelajar yang sudah bersama Easy Ngaji.

InshaAllah. Ini adalah salah satu ikhtiar untuk anda belajar dan lancar membaca Al-Quran

INI PAKEJ YANG KAMI INGIN TAWARKAN KEPADA ANDA

HARGA ASAL BAGI KESELURUHAN PROGRAM INI ADALAH

RM520.00

TAPI KAMI NAK TAWARKAN PADA ANDA BOLEH BUAT BAYARAN SECARA ANSURAN

UNTUK BULAN PERTAMA INI, BAGI YURAN PENDATARAN DAN YURAN BULANAN ANDA HANYA PERLU MELABUR

RM80 SAHAJA!!

Ini sahaja yuran pelaburan yang tuan puan perlu laburkan untuk bulan yang pertama. Dan yang seterusnya untuk yuran bulanan tuan puan perlu buat pembayaran

RM80 (4 SESI)

atau

RM100 (5 SESI)

Untuk mendaftar dan dapatkan harga PROMO ini tuan puan hanya perlu dapatkan tempat dengan team kami kami sebelum 19 JANUARI 2021 ini.

Jangan risau~ Kami takkan spam mesej kepada anda